Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
  • Inschrijven voor nieuwsbrief
  • Informatiemateriaal
  • Veelgestelde vragen
  • Contactformulier opent in het dialoogvenster
Hoofdinhoudsgebied

Van Dortmund naar Egypte

Vlieg vanaf de herfst met Corendon Airlines naar Hurghada

Corendon Airlines im Landeanflug

In de herfst wacht een nieuwe reisbestemming op reizigers in het vluchtschema van luchthaven van Dortmund. Hurghada in Egypte maakt namelijk opnieuw zijn opwachting in het vluchtschema van de luchthaven van Dortmund. Vanaf de luchthaven van Dortmund wordt er namelijk vanaf oktober 2017 opnieuw naar de populaire vakantiebestemming in Noord-Afrika gevlogen, wat voor reizigers een nieuwe mogelijkheid biedt om op korte termijn naar de zon te vertrekken.

De nieuwe vliegroute vanaf Dortmund Airport wordt bediende door de vliegmaatschappij Corendon Airlines Europe. De vliegtuigen vertrekken altijd op woensdag naar Hurghada in Egypte, telkens om 12.20 u. De vliegtickets kunnen nu al via de website van Corendon Airlines alsook bij gekende reisorganisatoren geboekt worden.

Lange zandstranden en indrukwekkende onderwaterwereld

Hurghada is niet zonder reden een van de populairste vakantiebestemmingen in Egypte geworden. 

De warme temperaturen en de prachtige stranden aan de Rode Zee lokken elk jaar tal van bezoekers om van de zon te genieten, op het strand te ontspannen of de indrukwekkende onderwaterwereld te ontdekken. Het land van de farao s en piramiden is ook door de goede prijs-prestatieverhouding de eerste keuze voor vele reizigers.