Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
  • Inschrijven voor nieuwsbrief
  • Informatiemateriaal
  • Veelgestelde vragen
  • Contactformulier opent in het dialoogvenster
Hoofdinhoudsgebied

Germania verbindt Dortmund met het eiland Usedom

Nu vluchten boeken voor de periode van 2 september tot 28 oktober 2017

Germania Crew
Germania-crew op het luchthavenplatform Germania.

Voor de Oostzee maak Germania een uitzondering en vliegt het binnen Duitsland. In de late zomer worden de groen-witte airline het Roergebied met het eiland Usedom verbonden en zal ze op zaterdag altijd direct van Dortmund naar Heringsdorf vliegen. Van 2 september tot 28 oktober 2017 zet Germani op de vlucht van goed een uur van en naar Usedom een vliegtuig van het type Boeing 737-700 in.

Usedom is met net 2.000 uren zonneschijn per jaar de zonnigste regio van Duitsland. Dat zijn de optimale omstandigheden voor een wandeling over de langste promenade van Europa, fietssport, trektochten, paardrijden of om golf te spelen. De zee is nog warm door de zomer en als de temperaturen toch al dalen, ontspant het ruisen van de golven in een tijdloze regelmatigheid.

Het aanbod is een verdere stap om producten naast het gewoel van het hoofdseizoen aan te bieden , zegde Claus Altenburg, Director Sales bij Germania. Mensen die op zoek zijn naar ontspanning kunnen de zomer aan de Oostzee verlengen en in de tegenovergestelde richting maakt de verbinding Usedom - Dortmund ook aansluiting naar Palma de Mallorca mogelijk. Noord-Duitse gasten kunnen daardoor gemakkelijker op het Spaanse eiland raken. In een gelijkaardig product voor het naseizoen vliegt Germania in september en oktober van de luchthaven Nordholz naar Palma de Mallorca.

Het eiland Usedom is een populaire reisbestemming en we weten uit ervaring dat er ook na de zomervakantie een grote vraag is in Noordrijn-Westfalen. Het doet ons enorm veel plezier de verbinding naar Heringsdorf dit jaar met Germania als airlinepartner te kunnen aanbieden , aldus Udo Mager, directeur van de luchthaven van Dortmund.

Tickets kunnen op het internet op usedom-reisen.de of flygermania.com, telefonisch op +49 30 610 818 000 (normaal tarief vanaf een vaste lijn in Duitsland, mobiele telefoonprijzen kunnen afwijken) alsook in het reisbureau geboekt worden.

Germania is een onafhankelijke, Duitse vliegmaatschappij met een bedrijfsgeschiedenis van meer dan 30 jaar. Op korte- en middellange afstanden vervoert de airline met het groen-witte logo per jaar meer dan 2,8 miljoen passagiers. Vanaf 20 luchthavens in Europa biedt Germania verbindingen naar meer dan 40 bestemmingen binnen het continent, naar Afrika als het Nabije en Midden-Oosten. De vliegmaatschappij biedt tegen de trend in de beproefde service aan boord van gratis snacks, softdrinks, tijdschriften en minstens 20 kilogram gratis bagage. In het bedrijfsmodel combineert Germania de sectoren lijn-, charter- en bedrijfsverkeer. Samen met de Zwitserse dochtermaatschappij Germania Flug AG exploiteert het bedrijf momenteel 25 vliegtuigen. Voor het onderhoud staat Germania Technik Brandeburg in www.flygermania.com