Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

De winterdienstregeling 2015/2016

Vanaf Dortmund ook in de winter snel naar uw bestemming

Winterflugplan2016 news

Het winterseizoen 2015/2016 is in volle gang. Op Dortmund Airport biedt de winterdienstregeling al sinds 25 oktober 2015 vele verbindingen met spannende bestemmingen in heel Europa. In totaal negen luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Dortmund momenteel op circa 30 bestemmingen, waaronder winter- of Kerstbestemmingen als Riga en Krakau, maar ook eilanden waar het hele jaar de zon schijnt, zoals Fuerteventura en Mallorca.

Er leiden vele wegen naar uw bestemming. Neem gewoon de kortste. Een enkele reis van Dortmund naar Mallorca kost 320 stappen* – dit brengt zon, strand en de Spaanse keuken ook in de winter verleidelijk dichtbij. Snorkelen, windsurfen en staand roeien zijn minder dan vijf vlieguren van Dortmund verwijderd. Op Fuerteventura lokken outdoor- en watersportactiviteiten elk seizoen bezoekers.

De actuele vluchttijden en prijzen kunnen uiteraard via Dienstregeling opvragen op de website van Dortmund Airport worden opgeroepen. Hebt u liever iets te bladeren, dan kunt u ook de actuele uitgave van de dienstregeling gratis bij u thuis laten bezorgen. Ook dit kan eenvoudig via de website van Dortmund Airport – u vindt het bestelformulier op de pagina Informatiemateriaal.

*) Gemeten van parkeergarage P1 tot gate 7 in geval van een reis met handbagage en online inchecken.