Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Vanuit Dortmund naar Usedom

Vlieg vanaf april weer naar de Oostzee

Strand bansin usedom roy von elbberg
© Roy von Elbberg/Usedom Tourismus GmbH

Een schijnbaar eindeloos wit zandstrand van 42 kilometer lang lokt elk jaar talrijke badnimfen, schelpenverzamelaars, zandkastelenbouwers en strandonderzoekers naar Usedom. Maar onder de gasten op het eiland bevinden zich ook wellnessliefhebbers, fietsers, levensgenieters, natuurvrienden, rustzoekers, sportievelingen, hobbymatrozen en vele anderen. Het op één na grootste Duitse eiland in het uiterste noordoosten van de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern is een populaire reisbestemming.

Op Usedom aankomen voelt altijd als thuiskomen, ongeacht of men te gast is in een sterrenhotel direct bij de zee, een leuke vakantiewoning of een gezellig pension. In een riante villa, een boerderij of woonboot: op het Duitse zonne-eiland Usedom beleeft men overal een veelzijdige en buitengewone vakantie, zowel in de zomer als in de winter. Veel wellnessmogelijkheden op Usedom zijn gratis in de openlucht: nordic walking op het strand, yoga, thalasso of gezondheidswandelingen. Wie zich liever in een kuuroord laat verwennen, kan terecht in een van de wellnesshotels. Die bieden onder meer duindoornmassages, algenmoussepakkingen en melk- of bierbaden aan.

Usedom is snel en gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig. Vanuit Dortmund vliegt u met een directe non-stopvlucht naar de luchthaven in Heringsdorf.

Bent u klaar voor een vakantie op Usedom? Boek het arrangement van uw keuze bij de boekingscentrale van Usedom Tourismus GmbH via het telefoonnummer +49 38375 244 244 of online op www.usedom.de.