Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Fast Lane

De directe weg naar de veiligheidscontrole

Flughafen dortmund kiwi com fast lane

Passagiers op de luchthaven van Dortmund kunnen gebruik maken van de fast lane om sneller aan de veiligheidscontrole te geraken. Voor de aparte toegang moet worden betaald en deze is alleen beschikbaar bij controlepost B.

Let op: Tickets kunnen alleen online worden gekocht, ter plaatse (in de terminal) zijn geen tickets verkrijgbaar. Fast Lane tickets kunnen geboekt worden via de volgende online winkels:

De aanbieder van Fast Lane tickets is ParkVia en haar airline partners. De dienst is beschikbaar voor alle passagiers, ongeacht hun bestemming of luchtvaartmaatschappij.

Zo ongecompliceerd en snel werkt het:

  1. Fast Lane ticket online kopen.
  2. Ga naar de Fast Lane bij controlepunt B en houd uw Fast Lane-ticket en instapkaart gereed. 
  3. Maak gebruik van de Fast Lane en scan eerst uw instapkaart bij de toegangscontrole, en leg er daarna uw Fast Lane-ticket op. Volg de instructies op de monitor.

Houd er rekening mee: Ook bij gebruik van een Fast Lane-ticket moeten passagiers voldoende tijd nemen voor de check-in, veiligheids- en paspoortcontroles. Let op: te laat bij de gate aankomen kan leiden tot weigering van de toegang. De luchthaven van Dortmund beveelt over het algemeen aan dat passagiers ten minste 2 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig zijn.