Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Gastronomie en shops

Restaurants en winkels op de luchthaven

Dortmund Airport biedt passagiers en bezoekers een afwisselend gastronomisch aanbod, verspreid over alle 3 de niveaus van de terminal. Passagiers met een geldige instapkaart kunnen bovendien profiteren van het uitgebreide assortiment van de Heinemann Duty Free-Shop binnen het beveiligde deel van de luchthaven.

Heinemann Duty Free

Heinemann

Vliegt u veel voor uw werk of gaat u op vakantie? De Heinemann Duty Free-Shops bieden u een groot assortiment parfums, cosmetica en sterke drank tegen gunstige prijzen. En wat het mooiste is: elke vertrekkende passagier kan met zijn of haar instapkaart aankopen doen in de Duty Free-Shop. Dat geldt ook voor binnenlandse vluchten.

De onbeperkte aankoop van belastingvrije sigaretten, sigaren en tabak geldt nog steeds alleen voor passagiers met bestemmingen buiten de EU en de bestemming Canarische Eilanden (let op: invoerbepalingen in acht nemen).

De Heinemann Duty Free-Shop op Dortmund Airport biedt passagiers een keur aan services: Zo kunt u bijvoorbeeld met de Pre-orderservice uw aankopen gemakkelijk en snel vooraf online bestellen en ze in de Duty-Free-Shop op de luchthaven van Dortmund afhalen. Ook handig is de Pick-upservice: op het Pick-up-Point bewaart Heinemann uw aankopen tot uw terugkomst.

www.heinemann-shop.com

Coffee Fellows

Coffee fellows logo
Verkort uw wachttijd in de terminal van Dortmund Airport met heerlijke koffiespecialiteiten of met zoete of hartige snacks. Het koffiehuis Coffee Fellows in het openbare deel van het vertrekniveau (niveau 1) nodigt uit tot een koffiepauze. 
Behalve klassieke thee- en koffiespecialiteiten vindt u hier ook lekkernijen zoals bagels, sandwiches, cake en gebak. 

www.coffee-fellows.com

Restaurant Bella Vista

Bellavista1

In restaurant Bella Vista op galerijniveau/niveau 2 op de terminal van Dortmund Airport geniet u niet alleen van het heerlijke uitzicht op het voorterrein van de luchthaven maar ook van smakelijke gerechten uit de wok, van de grill of uit de wereld van de pasta.

Bij mooi weer hebt u bovendien de mogelijkheid uw eten en drinken te nuttigen op het vrij toegankelijke bezoekersterras.

Bij vragen of voor het reserveren van een tafeltje kunt u contact opnemen met het Gastronomieteam van de luchthaven via het volgende telefoonnummer: +49.231.9213-830

Let op: Bella Vista is gesloten op zaterdag.

East Bar + Shop/West Bar

Eastshop

Op het vertrekniveau/niveau 1 kunnen passagiers en bezoekers in het openbare deel van de terminal van Dortmund Airport versnaperingen en snacks krijgen bij de East Bar + Shop. Ook na de veiligheidscontrole treft u een soortgelijk ruim assortiment aan in de West Bar + Shop. Op beide locaties bieden bijbehorende de shops een uiteenlopend aanbod aan reisbenodigdheden, literatuur, rookwaren en cadeauartikelen.