Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Gastronomie en shops

Restaurants en winkels op de luchthaven

Dortmund Airport biedt passagiers en bezoekers een afwisselend gastronomisch aanbod. Passagiers met een geldige instapkaart kunnen bovendien profiteren van het uitgebreide assortiment van de Heinemann Duty Free-Shop binnen het beveiligde deel van de luchthaven.

Heinemann Duty Free

Heinemann

Vliegt u veel voor uw werk of gaat u op vakantie? De Heinemann Duty Free-Shops bieden u een groot assortiment parfums, cosmetica en sterke drank tegen gunstige prijzen. En wat het mooiste is: elke vertrekkende passagier kan met zijn of haar instapkaart aankopen doen in de Duty Free-Shop. Dat geldt ook voor binnenlandse vluchten.

De onbeperkte aankoop van belastingvrije sigaretten, sigaren en tabak geldt nog steeds alleen voor passagiers met bestemmingen buiten de EU en de bestemming Canarische Eilanden (let op: invoerbepalingen in acht nemen).

De Heinemann Duty Free-Shop op Dortmund Airport biedt passagiers een keur aan services: Zo kunt u bijvoorbeeld met de Pre-orderservice uw aankopen gemakkelijk en snel vooraf online bestellen en ze in de Duty-Free-Shop op de luchthaven van Dortmund afhalen. Ook handig is de Pick-upservice: op het Pick-up-Point bewaart Heinemann uw aankopen tot uw terugkomst.

www.heinemann-shop.com

Dortmund airport umbau

In de openbare ruimte van de voormalige Coffee Fellows op het vertrekniveau (niveau 1) wordt momenteel een nieuw gastronomisch aanbod gecreëerd.

Tot dan worden warme en koude dranken en koude snacks verkocht in de ruimte van de voormalige EastBar (vertrekniveau (niveau 1)).

Restaurant Bella Vista

Bellavista1

In restaurant Bella Vista op galerijniveau/niveau 2 op de terminal van Dortmund Airport geniet u niet alleen van het heerlijke uitzicht op het voorterrein van de luchthaven maar ook van smakelijke gerechten uit de wok, van de grill of uit de wereld van de pasta.

Bij mooi weer hebt u bovendien de mogelijkheid uw eten en drinken te nuttigen op het vrij toegankelijke bezoekersterras.

Bij vragen of voor het reserveren van een tafeltje kunt u contact opnemen met het Gastronomieteam van de luchthaven via het volgende telefoonnummer: +49.231.9213-830

Let op: de Bella Vista is tot nader order gesloten.

WESTBar

West bar dortmund airport

De WESTBar bevindt zich achter de veiligheidscontrole in de richting van gates 0-6. Het assortiment omvat verfrissingen, snacks, literatuur en tabaksproducten.