Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Gastronomie en shops

Restaurants en winkels op de luchthaven

Dortmund Airport biedt passagiers en bezoekers een afwisselend gastronomisch aanbod. Passagiers met een geldige instapkaart kunnen bovendien profiteren van het uitgebreide assortiment van de Heinemann Duty Free-Shop binnen het beveiligde deel van de luchthaven.

Heinemann Duty Free

Heinemann duty free shop

Vliegt u veel voor uw werk of gaat u op vakantie? De Heinemann Duty Free-Shops bieden u een groot assortiment parfums, cosmetica en sterke drank tegen gunstige prijzen. En wat het mooiste is: elke vertrekkende passagier kan met zijn of haar instapkaart aankopen doen in de Duty Free-Shop. Dat geldt ook voor binnenlandse vluchten.

De onbeperkte aankoop van belastingvrije sigaretten, sigaren en tabak geldt nog steeds alleen voor passagiers met bestemmingen buiten de EU en de bestemming Canarische Eilanden (let op: invoerbepalingen in acht nemen).

De Heinemann Duty Free-Shop op Dortmund Airport biedt passagiers een keur aan services: Zo kunt u bijvoorbeeld met de Pre-orderservice uw aankopen gemakkelijk en snel vooraf online bestellen en ze in de Duty-Free-Shop op de luchthaven van Dortmund afhalen. Ook handig is de Pick-upservice: op het Pick-up-Point bewaart Heinemann uw aankopen tot uw terugkomst.

www.heinemann-shop.com

Südbar am Airport

Neue gastro abflughalle dortmund airport

Verkort uw wachttijd in de terminal van Dortmund Airport met heerlijke koffiespecialiteiten, frisdranken, zoete en hartige snacks. Blader door een rijke selectie van kranten en tijdschriften, reisartikelen en speelgoed en BVB-fanartikelen. Er worden ook tabaksproducten aangeboden.

De winkel bevindt zich in de openbare ruimte op het vertrekniveau (niveau 1), naast controlepost A.

Openingstijden:
Ma.-Zo.: 06:00 – 20:00 uur

Take Away

Take away shop

U kunt drankjes, snacks en tabaksproducten kopen bij de Take Away-stand achter de veiligheidscontrole op weg naar de wachtkamers 7 tot 12.

De openingstijden zijn gebaseerd op het vertrek in de wachtkamers 7 - 12.

WESTBar

West bar dortmund airport

De WESTBar bevindt zich achter de veiligheidscontrole in de richting van gates 0-6. Het assortiment omvat verfrissingen, snacks en literatuur. 

Gewoonlijk geopend van 04:30 uur tot 30 minuten voor het laatste vertrek.