Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Personenauto's

Van en naar de luchthaven met de auto

Dortmund Airport ligt aan de oostelijke rand van het Ruhrgebied en is uit alle richtingen snel en goed bereikbaar via de rijkswegen. De luchthaven ligt zeer gunstig aan de A40 (B1) en de A44 en u hebt voor uw voertuig geen milieusticker nodig.

Ter plaatse kunt u kiezen uit zo'n 5100 parkeerplaatsen.

We hebben uw toestemming nodig voor het laden van Google Maps.

Om u kaartinhoud op onze website te kunnen tonen, hebben we componenten van Google Maps geïntegreerd. Controleer de details en accepteer de service om deze kaart te bekijken.

Gegevens voor uw naviatiesystem

Adres van de terminal: Flughafenring 2, 44319 Dortmund
Geografische coördinaten: E 7° 36' 47'' breedtegraad, N 51° 30' 53'' lengtegraad

Routebeschrijving

Komend vanuit het westelijk Ruhrgebied kunt u naast de A40 de A2 (richting Hannover) en vervolgens de B236 (richting Schwerte) en de B1 (richting Unna) aanhouden. Neem de afrit Holzwickede/Dortmund Flughafen die op slechts korte afstand van de toerit naar de terminal en de nabijgelegen parkeergarages en -terreinen van de luchthaven Dortmund ligt.

Vanuit de richting Wuppertal, Hagen en Bergisches Land is de luchthaven
Dortmund het beste te bereiken via de A1 naar Münster/Bremen. Neem bij het knooppunt Dortmund/Unna de A44/B1 richting Dortmund. Neem de afrit Holzwickede/Dortmund Flughafen die op slechts korte afstand van de toerit naar de terminal en de nabijgelegen parkeergarages en -terreinen van de luchthaven Dortmund ligt.

Vanuit de richting Münsterland of Kamen/Bergkamen is de luchthaven Dortmund het beste te bereiken via de A1 richting Dortmund/Keulen. Neem bij het knooppunt Dortmund/Unna de A44/B1 richting Dortmund. Neem de afrit Holzwickede/Dortmund Flughafen die op slechts korte afstand van de toerit naar de terminal en de nabijgelegen parkeergarages en -terreinen van de luchthaven Dortmund ligt.

Vanuit de richting Ostwestfalen of Hamm is de luchthaven Dortmund het beste
te bereiken via de A2 richting Oberhausen. Neem bij het knooppunt Kamen/Bergkamen de A1 richting Dortmund/Keulen en vanaf het knooppunt Dortmund/Unna de A44/B1 richting Dortmund. Neem de afrit Holzwickede/Dortmund Flughafen die op slechts korte afstand van de toerit naar de terminal en de nabijgelegen parkeergarages en -terreinen van de luchthaven Dortmund ligt.

Vanuit de richting Soester Börde of Unna volgt u de A44/B1 richting Dortmund. Neem de afrit Holzwickede/Dortmund Flughafen die op slechts korte afstand van de toerit naar de terminal en de nabijgelegen parkeergarages en -terreinen van de luchthaven Dortmund ligt.

Vanuit het Sauerland is de luchthaven Dortmund het beste te bereiken via de
A445/B63 richting Werl/Hamm. Neem dan bij het knooppunt Werl de A44/B1 richting Dortmund. Neem de afrit Holzwickede/Dortmund Flughafen die op slechts korte afstand van de toerit naar de terminal en de nabijgelegen parkeergarages en -terreinen van de luchthaven Dortmund ligt.