Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Hotel boeken

Hotels in Dortmund

Bent u op zoek naar een hotel in Dortmund? Wij presenteren u hier een kleine selectie, die u via onze partner Booking.com snel en eenvoudig kunt boeken. 

balladins SUPERIOR Hotel

Balladins logo

Het balladins SUPERIOR Hotel is slechts 3 minuten van de luchthaven verwijderd. De 4-sterreninrichting van de 96 comfortabele kamers en 10 vergaderzalen met capactiteit voor 10-200 personen biedt voor ieder wat wils. Het persoonlijke karakter, de voortreffelijke service en de verzorgde omgeving vindt u in alle details van het hotel terug.

Adres: Schleefstraße 2c, 44287 Dortmund
Afstand tot Dortmund Airport: 3,7 km

Holiday Inn Express Dortmund

Holiday inn logo hotel

Gasten van de Holiday Inn Express Dortmund profiteren van een korte route naar Dortmund Airport en de binnenstad van Dortmund. De heldere, moderne kamers in dit 3-sterren hotel stralen welbehagen uit. In het hele hotel is WLAN gratis beschikbaar.

Adres: Moskauer Straße 1, 44269 Dortmund
Afstand tot Dortmund Airport: 7,3 km

Best Western Parkhotel Wittekindshof

Best western logo hotel

Op slechts 10 minuten van Dortmund Airport, direct aan de B1. Het stadscentrum, station Dortmund en de jaarbeurs Westfalenhallen zijn slechts 3-5 km hiervan vandaan, en zijn rechtstreeks vanaf het hotel met het openbaar vervoer te bereiken.

Dit zakelijke 4-sterren hotel beschikt over 65 comfortabel ingerichte kamers. Voor professionele vergaderingen en familievieringen staan zes multifunctionele evenementruimten voor 10-200 personen voor u ter beschikking.

Het elegante restaurant biedt internationale en lichte gerechten. De rustieke Wittekindstube met regionale, Westfaalse keuken en Dortmundse bierspecialiteiten, de kegelbaan en het grote tuinterras zijn geliefde ontmoetingspunten en staan garant voor gezelligheid.

Adres: Westfalendamm 270, 44141 Dortmund
Afstand tot Dortmund Airport: 10,0 km

l'Arrivée Hotel & Spa

Larrivee logo hotel

Geniet van de rustige omgeving van het 4-sterren hotel l'Arrivée in het zuiden van Dortmund. Op slechts 11,4 km afstand van Dortmund Airport en 14 km van de binnenstad van Dortmund, wachten er modern uitgeruste kamers en suites op u naast een uitmuntend gastronomie-aanbod. Het 1000 m² grote wellnessgebied en de multifunctionele evenementruimten ronden het aanbod af.

Adres: Wittbräucker Straße 565, 44267 Dortmund
Afstand tot Dortmund Airport: 11,4 km

TOP Hotel Esplanade

Esplanade logo hotel

Met moderne kamers begroet dit onlangs gerenoveerde hotel in hartje Dortmund u. Het hotel ligt op 300 m van het voetgangersgebied en is slechts enkele minuten van het station verwijderd.

In de ruim uitgevoerde, smaakvol in moderne stijl ingerichte kamers in TOP Hotel Esplanade kunt u kostenloos gebruikmaken van WLAN. De meeste kamers bieden u zicht op de rustige binnenhof.

Adres: Burgwall 3, 44135 Dortmund
Afstand tot Dortmund Airport: 13,4 km