Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Inchecken

Informatie over sluitingstijden van de balies

Check in

De incheckbalies voor uw vlucht gaan ten minste 2,5 uur voor vertrek open.

Omwille van een probleemloze afwikkeling en stipt vertrek is het nodig dat u tijdig voor vertrek (minstens 2,5 uur) bij de check-in balie van uw vliegtuigmaatschappij aanwezig bent. Indien u later komt, is het mogelijk dat u de toegang tot het vliegtuig ontzegd wordt.

Neem contact op met uw vliegmaatschappij of reisorganisator voor de actuele sluitingstijden van balies.

Zorg dat u uiterlijk 40 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de vertrekgate.

Sicherheitskontrolle piktogramm
Zo kan het in de toekomst in de luchthaven nog sneller gaan: Let erop welk van de beide controleplaatsen u voor de veiligheidscontrole wordt toegewezen. De instructie over de toegewezen controleplaatsen vindt u op de vertrekschermen in de terminal of op de internetpagina van Dortmund Airport onder vertrek. Bij vragen helpt ons vriendelijk grondpersoneel u ter plekke graag verder.

Inchecken op de vooravond

Check op de vooravond in en begin ontspannen aan de volgende dag. Maak gebruik van de service van een aantal luchtvaartmaatschappijen en geef uw bagage reeds aan de vooravond van uw reis op. U voorkomt daarmee op de dag van vertrek wachttijden bij het inchecken en kunt direct doorlopen naar de veiligheidscontrole op het vertrekniveau.

De volgende luchtvaartmaatschappijen bieden de dienst aan op Dortmund Airport:

AirlineInchecktijden

geldig voor vluchten de 

volgende dag

Kosten
Eurowings*18:00 - 20:00 uurgepland vertrek tot 12:00 uur€ 5,00 p.p.

Belangrijk: bij het inchecken moet u de id-kaarten of paspoorten van alle personen laten zien waarvoor bagage wordt afgegeven. Geweren en pistolen kunnen bij het inchecken op de avond voor vertrek niet opgegeven worden.

*Alleen tijdens de zomerdienstregeling. Deze service wordt niet aangeboden in de wintermaanden.