Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

De eerste vlucht van Condor stijgt op

Vakantiemaatschappij vliegt drie keer per week naar Mallorca

Condor erstflug retro
© Sascha Kamrau.

Vanochtend steeg voor het eerst een vakantievliegtuig van de Duitse luchtvaartmaatschappij Condor op van Dortmund Airport in het retrodesign van de jaren zestig, op weg naar Palma de Mallorca. De inaugurale vlucht markeert niet alleen het begin van drie extra wekelijkse vluchten naar het Balearen eiland voor de luchthaven, maar ook het begin van een nieuw partnerschap en dus een extra luchtvaartmaatschappij voor de passagiers van Dortmund Airport. De vluchten van Condor naar Palma worden uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Met deze innovatie vliegen er nu drie luchtvaartmaatschappijen van Dortmund naar het zonnige Spaanse eiland. Condor is een aanvulling op het bestaande aanbod van Eurowings en Ryanair op Mallorca, zodat er nu tot twintig keer per week op Palma wordt gevlogen. "We zijn verheugd dat we met Condor nog een luchtvaartmaatschappij kunnen toevoegen aan ons luchtvaartaanbod," zegt Guido Miletic, hoofd Airport Services + Marketing + Sales. "De verbinding met Palma is een goede start voor het partnerschap, aangezien Mallorca al jaren een van de populairste bestemmingen is die het hele jaar door op Dortmund Airport te boeken is - zowel voor pakketreizigers als voor individuele reizigers. Op de lange termijn willen we het routenetwerk van Condor op Dortmund Airport uitbreiden in lijn met de wensen van onze reizigers."

Het populaire vakantieparadijs Mallorca heeft voor alle soorten reizigers wel iets te bieden: In de zomermaanden kunnen strandgangers genieten van de vele turkooisblauwe baaien met gemiddelde temperaturen van 25 graden, sportliefhebbers vinden er een verscheidenheid aan wandelroutes en een activiteitenaanbod vol actie en party-liefhebbers kunnen meteen door naar de Ballermann in de hoofdstad.

Vluchten met Condor naar Palma de Mallorca kunnen worden geboekt via de website van de luchthaven of rechtstreeks via Condor.