Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Een website voor vele eindapparaten

De website van Dortmund Airport

Schneller zugriff auf website durch lesezeichen news
Of u nu een computer, smartphone of tablet gebruikt op uw kantoor, onderweg of thuis: de website van Dortmund Airport wordt onafhankelijk van het eindapparaat altijd in een passende indeling getoond. De gebruiker hoeft slechts naar www.dortmund-airport.nl te gaan en de website wordt automatisch correct weergegeven. Ook verschillende browsers (zoals Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome of Safari) zijn geen probleem. Het browservenster hoeft niet meer te worden aangepast. Zowel de inhoud als het ontwerp blijven behouden, afgestemd op het desbetreffende apparaat. 
Het eenvoudige gebruik van de luchthavenwebsite is mogelijk dankzij de uitgebreide modernisering van de websitetechniek en -programmering van vorig jaar. De nieuwe website is 'responsive' volgens de nieuwste maatstaven, wat wil zeggen dat deze reactief is vormgegeven en zowel het gebruikte eindapparaat als de verschillende invoermethoden van een muis (klikken en de cursor ergens op houden) of een touchscreen (aantikken en vegen) herkent. 
Snellere toegang tot website door bladwijzers
De nieuwe homepage van Dortmund Airport is bij alle soorten toegang overzichtelijk, eenvoudig in het gebruik en informatief. Gebruikers vinden de gewenste informatie zonder lang te hoeven zoeken. De kortste weg leidt hierbij via een koppeling op het startscherm van de persoonlijke smartphone of tablet. Met slechts een paar klikken kan deze worden geplaatst: 
Voor Android-smartphones:
  1. Ga via uw internetbrowser naar www.dortmund-airport.nl
  2. Tik rechtsboven naast de adresregel op de drie punten
  3. Tik op de optie 'Toevoegen aan startscherm'
Voor iOS-smartphones:  
  1. Ga met Safari naar www.dortmund-airport.nl
  2. Tik in de voetregel op de vierkant met de pijl naar boven
  3. Tik in het selectievenster dat verschijnt op 'Zet in beginscherm'
  4. Als naam van de link wordt automatisch 'Dortmund Airport' ingevuld. Druk op 'Voeg toe'