Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Heinemann breidt aanbod uit

Tweede Heinemann Duty Free-Shop geopend

News heinemann erweitert angebot

Heinemann biedt u op Dortmund Airport vanaf nu een tweede mogelijkheid om ontspannen te shoppen voor uw vlucht. In het oostelijke deel van het luchthavengebouw, dichtbij gates 7 tot 12, is een tweede Heinemann Duty Free-Shop met een selectief assortiment geopend. Alle vertrekkende passagiers met een geldige instapkaart kunnen hier voor lage prijzen parfums, cosmetica en gedistilleerde dranken kopen. Bent u op zoek naar iets anders, dan biedt de bestaande Heinemann Duty Free-Shop tussen West Bar en Gate 4 nog steeds een uitgebreid assortiment.    

Passagiers met bestemmingen buiten de EU en de bestemming Canarische Eilanden kunnen nog steeds onbeperkt belastingvrije sigaretten, sigaren en tabak kopen. Hierbij dienen de desbetreffende invoerbepalingen in acht te worden genomen. 

Voor alle klanten die al weten wat ze willen biedt Heinemann de Pre-Order-Service. Bestel uw gewenste artikelen eenvoudig vooraf via www.heinemann-dutyfree.com. In de Duty Free-Shop op Dortmund Airport kunt u alles vervolgens afhalen. Wilt u uw aankopen liever veilig opbergen tot uw terugreis, dan kunt u gebruik maken van de Heinemann Pick-Up-Service op het aankomstniveau. 

We wensen u veel plezier bij het shoppen!