Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Nieuwe vliegroute naar Varna ingewijd

Wizz Air stelt een nieuwe vluchtverbinding van Dortmund naar Bulgarije in

News varna

Het vluchtaanbod op de luchthaven van Dortmund wordt aan het begin van de vakantie uitgebreid met een nieuwe verbinding van de Hongaarse vliegmaatschappij Wizz Air. Vandaag hebben passagiers voor het eerst plaatsgenomen in het vliegtuig van Wizz Air dat Dortmund vanaf nu tweemaal per week verbindt met Varna aan de kust van de Zwarte Zee. De vliegtuigen naar Varna vertrekken altijd op maandag en vrijdag. Annika Neumann, woordvoerster op Dortmund Airport, begroet vandaag de crew van Wizz Air op het luchthavenplatform naar aanleiding van de eerste vlucht naar Varna en wenst hen een goede vlucht. 

Met de invoering van de route wordt het aanbod aan toeristische bestemmingen op de luchthaven van Dortmund verder uitgebreid. Het bij vakantiegangers populaire Goudstrand in Bulgarije is via de luchthaven in Varna bereikbaar met het vliegtuig. Van daaruit duurt het nog ongeveer 20 minuten met de auto tot je zand onder je voeten voelt.

Varna, de zogenaamde zeehoofdstad van Bulgarije, is met ca. 335.000 inwoners de derde grootste stad van het land. In de zomermaanden wordt ze het centrale punt voor het Bulgaarse strandleven. Kilometerslange zandstranden en kuuroorden zoals Goldstrand  trekken zonneliefhebbers en ontspanningszoekenden van alle leeftijden aan.