Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Dortmund Airport is een pionier is nieuwsbriefmarketing

Plaats 1 bij de mobiliteitsbedrijven

Email marketing award

In een studie van het adviesbureau Absolit Consulting voor de analyse van nieuwsbrief- en e-mailactiviteiten van de in Duitsland actieve toeristische bedrijven staat de luchthaven van Dortmund op de eerste plaats bij 20 onderzochte mobiliteitsbedrijven. In de periode van mei tot augustus 2016 werden alle 124 geselecteerde toeristische bedrijven in Duitsland beoordeeld op adresverzameling, gebruiksvriendelijkheid, rechtszekerheid, begroeting en mobiel gebruik.

Na de uitgevoerde analyse van de e-mailmarketingmaatregelen met 40 criteria in zes verschillende categorieÎn behaalde de luchthaven van Dortmund 70 procent van het totale aantal punten. De digitale dialoogmarketing van Dortmund Airport wist vooral door mobiele optimalisering en e-mailkwaliteit te overtuigen. Tim Eldˆrfer, projectleider digitale media, is in de wolken met de bevestiging door het adviesbureau. We versturen als sinds 2007 e-mailnieuwsbrieven naar onze verschillende doelgroepen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van onze dialoogmarketing. 

Het aanspreken van klanten via een professionele digitale dialoogmarketing is vooral in de reis- en toeristische sector van groeiend belang om te leads te genereren en abonnees te bereiken. Als hij op de juiste manier wordt gebruikt, is de nieuwsbrief ondanks talrijke nieuwe technologieÎn en marketinginstrumenten nog steeds een van de efficiÎntste kanalen bij Multi-Channel-Marketing. De hoge openings- en klikcijfers zijn een bewijs dat informatie over nieuwe producten en diensten op die manier de ontvanger daadwerkelijk bereiken.