Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Gratis WLAN

Vanaf nu onbegrensd surfen in de terminal van Dortmund Airport

Pressebild wlan
© Dortmund Airport, Annika Neumann.

Het WLAN in de terminal van Dortmund Airport is sinds 5 maart 2018 vrij toegankelijk en gratis bruikbaar voor passagiers en bezoekers. De luchthaven van Dortmund breidt daarmee zijn serviceaanbod uit en zet een bijkomende stap richting digitalisering.

Wie vanop Dortmund Airport de verre wereld van het internet wil ontdekken, kan eenvoudig via smartphone, laptop of tablet met het netwerk „DOKOM21 Hotspot @ Airport“ verbinding maken. Zodra er een browser wordt geopend, verschijnt er een welkomstpagina. Daar moet enkel nog de gratis toegang worden geselecteerd en vervolgens moeten de algemene en gebruiksvoorwaarden worden bevestigd. Zo kunt u van start gaan zonder tijdslimiet en 100% gratis.

Met de vrijgave van het WLAN valt voor nieuwsbriefabonnees het inloggen met persoonlijke toegangsgegevens weg. U surft de klok rond gratis op het WLAN van Dortmund Airport.

Ook in de toekomst zijn nieuwsbrieflezers echter de eersten die exclusieve nieuwtjes ontvangen en van wedstrijden, voordelen en kortingsacties profiteren.