Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Nieuwe bestemming in zicht: Van Dortmund naar Palanga in Litouwen

Wizz Air kondigt een nieuwe route aan voor zomer 2019

Wizz aircraft3

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air, de grootste klant van Dortmund Airport, lanceert op 21 april 2019 een rechtstreekse vlucht van Dortmund naar Palanga in Litouwen. Twee keer per week hebben reizigers de mogelijkheid om met het vliegtuig van Dortmund Airport naar de toeristisch aantrekkelijke badplaats aan de Oostzee te reizen.

Palanga, een stad met ongeveer 20.000 inwoners, heeft naam gemaakt als populair kuuroord en vakantieoord. Eenmaal daar kunnen vakantiegangers een grote keuze aan hotels, campings en een lange strandpromenade met pier verwachten. Talrijke restaurants, cafés en disco's zorgen voor heel wat leven in het vakantieoord, dat anders vooral bekend staat om zijn witte zandstranden, duinen en schone lucht.

Vanaf hier zijn uitstapjes naar het Koerse Schoorwal met zijn unieke landschap mogelijk. Vanuit de nabijgelegen havenstad Klaipeda is er een veerdienst tussen het Litouwse vasteland en Smiltyne, het deel van de stad dat aan het Koerse Schoorwal gelegen is. Naast de veerdiensten naar het Litouwse natuurparadijs is er ook een breed scala aan scheepsverbindingen naar Scandinavië.

Als u gebruik wilt maken van de vliegverbinding naar Palanga, kunt u nu vliegtickets boeken via de website van Wizz Air.