Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Nu aan het parkeren denken!

Een parkeerplaats vanaf €19 voor de hele parkeerduur op Dortmund Airport garanderen

Parken

De vakantieplanning van 2018 loopt op vele plaatsen volop, als ze al niet voltooid is. De vlucht werd met vroegboekkorting geboekt, het gewenste hotel aan de gewenste prijs gereserveerd. Maar wat met de rit naar en van de luchthaven? Waar moet de auto tijdens de vakantie staan?

Garandeer voor uw reis in 2018 nu ook reeds de voordeligste prijs voor een parkeerplaats op Dortmund Airport. Wie vroeg boekt (min. 30 en max. 365 dagen op voorhand), heeft de beste kansen om één van de begeerde parkeerplaatsen vanaf €19 te bemachtigen.

En het leukste daaraan: Dit is geen dagprijs, maar wel de kosten die voor de volledige parkeerduur van minstens 8 en maximaal 14 dagen ontstaan. Deze prijs is uitsluitend via de online shop van Dortmund Airport beschikbaar en kan niet worden geannuleerd. Wijzigingen kunnen echter gratis tot 2 uur voor het begin van de boeking worden uitgevoerd.

Boek nu uw parkeerplaats op parkeren.dortmund-airport.nl.


Parkeren vanaf €19 op Dortmund Airport

*) De prijs is geldig inclusief de wettelijke btw en voor de volledige parkeerduur van min. 8 en max. 14 dagen op de parkeerplaats P6 in het tarief Brons. De voorafboekingstermijn bedraagt min. 30 dagen en max. 365 dagen. Annulering is jammer genoeg niet mogelijk - omboekingen kunnen echter gratis tot 2 uur voor het begin van de boeking uitgevoerd worden.

De beschikbare parkeerplaatsen tegen deze prijs zijn beperkt. De prijs is uitsluitend via de online shop van Dortmund Airport op parkeren.dortmund-airport.nl beschikbaar.

Betalingen zijn mogelijk via kredietkaart en PayPal. Er zijn geen bijkomstige vergoedingen bij het online boeken.