Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Eerste vlucht naar Palanga

Wizz Air breidt zijn aanbod in Dortmund uit

Erstflug palanga dortmund airport 21.04.2019
Die Wizz Air-Crew des Erstflugs und Vertreter des Dortmund Airport | © Dortmund Airport - Hans Jürgen Landes

Op paaszondag maakten de eerste reizigers van de gelegenheid gebruik om met Wizz Air naar het populaire vakantieoord Palanga te vliegen. Twee keer per week, altijd op zondag en midweek, biedt de Hongaarse luchtvaartmaatschappij vluchten aan naar de badplaats aan de Oostzee in Litouwen. Guido Miletic, hoofd Marketing & Sales op de luchthaven van Dortmund, en Davina Ungruhe, persvoorlichter op de luchthaven van Dortmund, verwelkomden de bemanning op het platform voor de eerste vlucht.

"We zijn blij dat we onze passagiers Palanga, een populaire maar niet te drukke Baltische bestemming, kunnen aanbieden. Zo spelen we in op de vraag in de regio en verbreden we ons aanbod voor de zomer", zegt Guido Miletic.

Palanga heeft naam gemaakt als populair kuuroord en vakantieoord. In de stad van 17.000 inwoners kunnen vakantiegangers een ruim aanbod aan hotels, campings en een lange strandpromenade met een pier verwachten. Talrijke restaurants, cafés en disco's zorgen voor heel wat leven in het vakantieoord, dat anders vooral bekend staat om zijn witte zandstranden, duinen en schone lucht.