Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Laudamotion kondigt een route aan vanaf Dortmund Airport

Vanaf maart 2020 dagelijks naar Wenen

Lauda airbus a320 1
© Laudamotion GmbH

Laudamotion vliegt vanaf 29 maart 2020 dagelijks van Dortmund Airport naar Wenen. De Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij vervolledigt zo vanaf het zomerschema 2020 het aanbod van Wizz Air op deze route. Wenen behoort nu al tot één van de populairste bestemmingen vanuit Dortmund. Tijdens de eerste negen maanden van 2019 maakten bijna 81.000 passagiers gebruik van de directe verbinding.

Guido Miletic, hoofd Marketing & Sales op de luchthaven van Dortmund, zei bij de aankondiging dat de luchtvaartmaatschappij in de toekomst van Dortmund zal vliegen: We zijn blij dat we met Laudamotion een nieuwe luchtvaartmaatschappij in Dortmund kunnen verwelkomen. Dat maakt duidelijk dat de luchthaven van Dortmund niet enkel voor passagiers, maar ook voor airlines aantrekkelijker wordt. Het aanbod van Laudamotion is een goede aanvulling op de reeds bestaande verbinding van Wizz Air naar Wenen.

De Oostenrijkse hoofdstad is één van de meest aantrekkelijke metropolen van Europa en biedt naast de Stephansdom, de Spaanse Rijschool of Schloss Schonbrunn, een verscheidenheid aan bezienswaardigheden.