Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Online een parkeerplaats reserveren

Tickets met Wallet-functie voor een papierloze reis naar Dortmund Airport

Parken am flughafen dortmund 1

Veel mensen zijn alvast hun reis aan het plannen. Vluchten en hotels zijn vaak al gereserveerd. Nu is het dus tijd voor de details. De reis naar de luchthaven speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe beter u hierover heeft nagedacht, hoe meer u kunt ontspannen bij het begin van uw vakantie.

Denk nu alvast aan uw parkeerplaats

Zelf met de wagen van huis naar de luchthaven komen, is vaak de meest comfortabele manier van reizen. Want wie herkent dit niet: De koffers staan klaar, maar de spanning stijgt. De kinderen jammeren en het is waarschijnlijk ook nog eens erg vroeg. Het was niet mogelijk om een taxi te reserveren en het openbaar vervoer... tja wat kunnen we daarover zeggen. Het was dan ook het eenvoudigst om met de eigen wagen naar de luchthaven te rijden. Bij terugkomst stapt u dan ook zo weer in de wagen richting huis.

Online gemakkelijk en voordelig een parkeerplaats reserveren

Is dat niet duur? En wat als alle parkeerplaatsen al volzet zijn? Door in de online shop van Dortumund Airport vooraf een parkeerplaats te reserveren, bent u niet alleen zeker dat u gebruikt zult kunnen maken van de gewenste plek, maar ook dat u van een voordelige prijs kunt genieten. 14 dagen parkeren is hier al mogelijk vanaf 19 euro*.

Kies hiervoor gewoon uw reisdatum en uw favoriete parkeerplaats uit in de online shop. Daarna hoeft u alleen nog maar uw persoonlijke gegevens in te voeren. Kort hierna ontvangt u een boekingsbevestiging per e-mail. De bevestigingsmail bevat een link naar een PDF-document met uw boekingsgegevens en een QR-code (Quick Response). Druk de PDF af en houd de QR-code voor de betreffende lezer bij het betreden van de parkeerplaats. Uw reservering is dus geregistreerd en gegarandeerd. De online boeking brengt geen extra kosten met zich mee.

Wallet-integratie

Daarnaast bevat de boekingsbevestiging nu ook een Wallet-functie waarmee het online geboekte parkeerticket kan worden opgeslagen in uw digitale wallet op uw mobiele telefoon. U hoeft het PDF-document dus niet langer te printen.

Parkeren bij Dortmund Airport

Op Dortmund Airport zijn dagelijks ongeveer 5.000 officiële parkeerplaatsen in verschillende prijscategorieën beschikbaar voor passagiers en bezoekers. De korte afstand tot de terminal en de voordelige prijzen maken ze bijzonder aantrekkelijk. Er is steeds een serviceteam aanwezig. Alle parkeergarages, parkeerplaatsen, tips en speciale informatie vindt u in het gedeelte Parkeren op de website van de luchthaven van Dortmund. Of rechtstreeks in de online shop.

*De prijs van 19 euro geldt inclusief de wettelijke belasting over de toegevoegde waarde en voor de volledige parkeerduur van minstens 8 en maximaal 14 dagen in parkeerplaats P6 in het zogenaamde ‘Bronze’ tarief. U kunt minstens 30 dagen en maximaal 365 dagen vooraf reserveren. Annuleren is helaas niet mogelijk - wijzigingen kunnen echter tot 2 uur voor aanvang van de boeking kosteloos worden doorgevoerd. De beschikbare plaatsen voor deze prijs zijn beperkt. De prijs is uitsluitend verkrijgbaar via de online shop van Dortmund Airport op parken.dortmund-airport.de. Betalingen zijn mogelijk via credit card en PayPal. Er worden geen extra kosten voor online boekingen aangerekend.