Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Eurowings kondigt nieuwe bestemmingen aan

Dortmund Airport wordt de officiële thuisluchthaven van het BVB-team Airbus

Mannschaftsairbus dortmund airport

  • Eurowings breidt zijn aanbod in Dortmund aanzienlijk uit
  • Alicante, Malaga, Catania, Napels, Heraklion en Kavala nieuw vanaf de zomer van 2021
  • De dochter van Lufthansa zal vanaf juni een tweede vliegtuig stationeren in de stad aan het Ruhrgebied

De luchtvaartmaatschappij Eurowings vertrouwt op Dortmund: In het zomervluchtschema van 2021 breidt de dochter van Lufthansa haar aanbod aanzienlijk uit en biedt reizigers uit Dortmund zes extra aantrekkelijke vakantiebestemmingen aan in Spanje, Italië en Griekenland. De nieuwe toeristische bestemmingen Alicante, Malaga, Catania, Napels, Heraklion en Kavala vormen een uitbreiding op de bestaande verbindingen die Eurowings al met succes uitvoert naar de Lufthansa-hub in München en naar Split en Mallorca. Meer bepaald heeft Eurowings zijn verbindingen naar de populaire Balearen uitgebreid.

“BVB-elftal Airbus“ regelmatig te gast in Dortmund

Om het uitgebreide zomerprogramma te bedienen, zal Eurowings vanaf juni 2021 een tweede vliegtuig stationeren in de metropool van het Ruhrgebied. In deze context zal de "BVB-elftal Airbus" - een fotomotief dat in heel Europa bekend is vanwege zijn speciale zwart-gele kleuren - in de toekomst ook een regelmatige gast zijn in Dortmund en opstijgen vanaf zijn thuisluchthaven in het Ruhrgebied. Dit betekent dat voetbalfans uit de omgeving vaker dan voorheen de mogelijkheid hebben om “hun BVB-vliegtuig” aan te treffen.

"Dortmund is niet alleen de thuisbasis van onze partner Borussia Dortmund, dit is ook waar de wortels van Eurowings liggen," zei Eurowings CEO Jens Bischof. “Daarom voelen we ons bijzonder nauw verbonden met deze luchtvaartlocatie en breiden we ons vluchtaanbod met de nodige omzichtigheid uit. Daarbij houden wij ons strikt aan onze toonaangevende hygiëneconcepten. Samen met alle Dortmunders zijn we verheugd dat de BVB-elftal Airbus hier nu vaker kan opstijgen."

Vrije middenstoel boekbaar op alle Eurowings vluchten vanuit Dortmund

Net als op alle Eurowings-vluchten kunnen passagiers uit Dortmund van tevoren een vrije middenstoel reserveren voor slechts 10 euro en deze online op eurowings.com boeken. De vrije middenstoel kan ook achteraf worden geboekt via het callcenter of zelfs kort voor vertrek bij de incheckbalie. Een reservatie is mogelijk zolang er nog voldoende stoelen beschikbaar zijn op de geboekte vlucht. Als een passagier voor het aanbod kiest, wordt de vrije zitplaats geblokkeerd met de boeking en dus gegarandeerd niet aan iemand anders toegewezen.

Een overzicht van de zomerbestemmingen voor 2021 vanuit Dortmund

Duitsland

Kroatië

Spanje

Italië

Griekenland: