Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Met Wizz Air weer naar Larnaca

Vanaf 9 oktober zijn er weer non-stop vluchten van Dortmund naar Cyprus

Base wizz air dortmund airport

Vier uur vliegen - en de herfst is al vergeten! Want vanaf 9 oktober vliegt Wizz Air weer non-stop van Dortmund naar Cyprus.

Wat u niet mag vergeten: Zwembroeken en bikini's mogen niet ontbreken op deze reis. Wizz Air, de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van Europa, verbindt nu opnieuw West-Duitsland met Larnaca, de havenstad in het zuidoosten van het eiland in de Middellandse Zee. Elke zaterdag vertrekt er een non-stop vlucht van Dortmund naar de zon.

Info over Wizz Air

Wizz Air, de snelst groeiende lagekostenluchtvaartmaatschappij in Europa, beschikt over een moderne vloot van 145 Airbus A320- en A321-toestellen. Geëngageerde medewerkers in combinatie met een uitstekende service en zeer lage ticketprijzen zorgden ervoor dat in het afgelopen boekjaar (eindigend op 31/03/2021) 10,2 miljoen passagiers voor Wizz Air kozen. Wizz Air is genoteerd op de Londense beurs en heeft een van de jongste vloten ter wereld, aldus CH-Aviation.

Het ratingbureau www.airlineratings.com heeft Wizz Air onlangs uitgeroepen tot een van de tien veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.