Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Ryanair vliegt van Dortmund naar Zagreb

Vliegtuigen vertrekken op maandag en vrijdag

Flughafen dortmund erstflug zagreb

Afgelopen vrijdag, 3 september, vond de eerste vlucht van Dortmund naar Zagreb plaats. De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt altijd op maandag en vrijdag naar de Kroatische hoofdstad. Ryanair consolideert zo zijn positie als derde grootste luchtvaartmaatschappij in Dortmund.

Hierdoor wordt het aanbod naar de populaire vakantiebestemming uitgebreid. Na Split is Zagreb al de tweede stad in Kroatië die passagiers vanaf Dortmund Airport rechtstreeks kunnen bereiken. De hoofdstad bekoort met haar middeleeuwse charme, ontelbare cafés en haar aantrekkelijke omgeving zoals het Medvedinica-gebergte. Dit nodigt niet alleen uit tot wandelen, maar in de winter ook tot skiën.

Voor Ryanair is het de achtste bestemming vanaf Dortmund. Guido Miletic, hoofd Airport Services en Marketing, is tevreden over de ontwikkeling van de luchtvaartmaatschappij in Dortmund: "Ryanair heeft zijn aanbod vanuit Dortmund de afgelopen jaren beetje bij beetje uitgebreid. Nu kunnen reizigers kiezen uit een grote verscheidenheid aan bestemmingen." Naast Zagreb vliegt Ryanair ook naar klassieke vakantiebestemmingen als Mallorca, Thessaloniki en Porto, maar ook naar wereldsteden als Krakau en Wenen. Met Katowice en Londen staan ook aansluitingen met belangrijke economische centra op het programma.