Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

SunExpress vliegt weer vanaf Dortmund

Directe vlucht naar Turkije mogelijk

Sunexpress izmir dortmund airport

Sinds het weekend vliegt SunExpress weer regelmatig van Dortmund naar Izmir. Reizigers kunnen tijdens de zomermaanden op dinsdag en zaterdag gebruik maken van deze aansluiting. "Wij zijn verheugd dat SunExpress deze populaire route weer in haar portfolio heeft opgenomen na een onderbreking van meer dan een jaar als gevolg van corona. Dit betekent dat passagiers uit Dortmund eindelijk weer de mogelijkheid hebben om rechtstreeks naar Turkije te vliegen", aldus Guido Miletic, hoofd Airport Services en Marketing.

"Dit is niet alleen goed nieuws voor toeristen, maar vooral voor burgers met Turkse roots die graag van de verbinding gebruik maken om familie en vrienden in het thuisland te bezoeken," verklaart Miletic. Dankzij de binnenlandse vliegroutes die door SunExpress worden aangeboden, hebben passagiers vanuit Izmir aansluitingen in heel Turkije. Ruim 17.000 reizigers maakten in 2019 gebruik van de aansluiting tussen Dortmund en Izmir.

"Eindelijk weer op vakantie! Is er iemand in Duitsland die op dit moment niet toe is aan vakantie?" vraagt commercieel directeur Peter Glade van SunExpress. "Ik kom zelf uit het Ruhrgebied en weet hoe populair Turkije daar is - vooral Izmir is een van de favoriete bestemmingen vanuit Dortmund. Des te meer reden voor ons om blij te zijn dat we weer veel vakantiegangers naar de mooiste weken van het jaar kunnen begeleiden en hen de gelegenheid kunnen geven vrienden en familie terug te zien."