Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Wizz Air publiceert zomervluchtschema

45 bestemmingen in 24 landen

Wizz air

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air heeft de meeste zomerbestemmingen vanaf Dortmund Airport al boekbaar gemaakt. De luchtvaartmaatschappij is van plan om tussen april en oktober rechtstreeks vanuit Dortmund naar 45 bestemmingen in 24 landen te vliegen. "We gaan ervan uit dat het aantal bestemmingen de komende weken en maanden zal toenemen. Maar passagiers hebben al een grote verscheidenheid aan bestemmingen tot hun beschikking”, zegt Guido Miletic, hoofd Airport Services en Marketing op Dortmund Airport.

"Natuurlijk willen we onze passagiers maximale flexibiliteit bieden, vooral in deze tijden", legt Wizz Air-woordvoerder Andras Rado uit. Dankzij het extra aanbod WIZZ Flex kan elke vlucht tot drie uur voor vertrek worden omgeboekt of geannuleerd.

Zowel zonaanbidders als actieve vakantiegangers en stadsliefhebbers komen in het ruime aanbod aan hun trekken. Ervaar de opwindende cultuur van IJsland in Reykjavík, bezoek de Akropolis in Athene, geniet van de perfecte pizza in Sicilië, ontdek de Griekse eilanden of ontspan in de zon op een van de vele eindeloze stranden in Fuerteventura - dat is wat Wizz Air in het zomerseizoen mogelijk maakt rechtstreeks vanaf Dortmund Airport.

Wie een bijzonder gevarieerde vakantie wil beleven, moet eens kijken naar Cyprus: Het landschap van het op twee na grootste eiland in de Middellandse Zee nodigt niet alleen uit tot zonnebaden. De hoge bergen en de bossen trekken ook actieve vakantiegangers aan. Wie meer aangetrokken wordt door de stad, zal zich thuis voelen in Wenen, de levendige en opwindende hoofdstad van Oostenrijk, of in Boedapest met zijn talrijke bezienswaardigheden. Ook reeds lang bestaande bestemmingen in Polen, Roemenië, Bulgarije en Kroatië zijn weer in het vluchtschema opgenomen.