Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

De eerste vlucht naar Rome vertrekt

Wizz Air bouwt zijn trajectaanbod verder uit

Erstflug rom dortmund airport
Dortmund Airport I Hans Jürgen Landes

De Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air vloog vanmiddag voor het eerst van Dortmund naar Rome. Guido Miletic, hoofd Airport Services en Marketing,Guido Miletic, hoofd luchthavendiensten en marketing, verwelkomde de bemanning op het platform.

Passagiers kunnen nu meerdere keren per week van Dortmund naar de luchthaven Rome-Fiumicino (FCO) reizen. Vluchten kunnen al geboekt worden tot juni 2023.

"We zijn blij met het nieuwe aanbod, dat tegemoetkomt aan de wensen van veel van onze passagiers. Wizz Air voegt zo nog een aantrekkelijke bestemming toe aan zijn toch al brede bestemmingsprofiel", aldus Guido Miletic. Wizz Air vliegt vanaf Dortmund vooral naar Oost-Europese bestemmingen zoals Katowice, Belgrado en Plovdiv. In Italië omvat hun aanbod zowel Sicilië als Rome.

Hun laatste bestemming Rome, hoofdstad van Italië, is een van de populairste bestemmingen in Europa en kan in korte tijd worden bereikt. Na een vlucht van iets minder dan twee uur worden de passagiers begroet door de Eeuwige Stad - die vooral bekend staat om haar historische bezienswaardigheden en het zogenaamde Italiaanse Dolce Vita.

Dortmund Airport wenst u een veilige reis!