Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Nieuwe Fast Lane op de luchthaven van Dortmund

Fast lane voor veiligheidscontroles bespaart tijd voor vertrek

Dtm fahnen preview 1

Op Dortmund Airport kunnen passagiers sinds 10 januari gebruik maken van een extra toegang tot de veiligheidscontrole: De Fast Lane maakt het mogelijk de reguliere rij voor de ingang van de veiligheidszone te omzeilen. De aanbieder van de nieuwe dienst op de luchthaven van Dortmund is de Britse partner ParkVia Ltd., die prijsvergelijkingen voor parkeerplaatsen aanbiedt of ook Fast Lane tickets verkoopt op 400 locaties wereldwijd.

Tickets alleen online verkrijgbaar

De tickets voor de Fast Lane zijn niet ter plaatse te koop, maar enkel online. Dankzij de samenwerking van ParkVia met verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals Wizz Air, kan de toegang rechtstreeks worden gereserveerd bij het boeken van een vlucht. Het ticket kan ook apart worden aangekocht om eventuele wachtrijen te vermijden. De directe toegang tot de veiligheidscontrole is dus beschikbaar voor alle passagiers, ongeacht de luchtvaartmaatschappij die zij hebben gekozen. 

Sneller naar de gate

ParkVia is een aanvulling op het bestaande aanbod van het reisportaal Kiwi.com, dat het gebruik van de Fast Lane voor transitvluchten via Dortmund mogelijk maakt en de wachttijd voor overstappen vermindert.

Vertrekkende passagiers vinden de toegang tot de Fast Lane in de terminal van Dortmund Airport bij controlepunt B. De nieuwe dienst is bijzonder geschikt voor passagiers met een krappe reistijd. Niettemin moet u voldoende tijd uittrekken voor de check-in en controles: Dortmund Airport beveelt over het algemeen aan dat passagiers ten minste twee uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig zijn. 

Over ParkVia

ParkVia Ltd. is een Brits bedrijf gevestigd in Manchester. Het bedrijf bemiddelt in parkeerplaatsen en reisaanvullende producten van meer dan 2.000 aanbieders via zijn eigen websites en een aangesloten partnernetwerk. Op het gebied van parkeergelegenheid op luchthavens noemt ParkVia zichzelf de Europese marktleider.