Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Van Dortmund naar Hévíz (Balaton)

Wizz Air vliegt naar nieuwe bestemming in Hongarije

Balaton ungarn plattensee web  1
Balaton/Ungarn/Plattensee; ©Tamas Perlaki | iStock

De luchtvaartmaatschappij Wizz Air breidt haar diensten vanaf Dortmund Airport uit: Vanaf deze zomer hebben passagiers de mogelijkheid om met Wizz Air rechtstreeks van Dortmund naar het Balatonmeer te vliegen. Het grootste binnenmeer van Midden-Europa trekt elk jaar veel Duitse toeristen - badgasten, watersporters, wandelaars en wellness- en kuurgasten komen hier niets te kort.

"We zijn verheugd dat we onze passagiers nog een bestemming kunnen aanbieden in het toch al gevarieerde zomerschema. Hévíz is een zeer goede aanvulling op de bestaande diensten van Wizz Air, dat voornamelijk op Oost-Europese bestemmingen vliegt," zegt Guido Miletic, hoofd Airport Services en Marketing van Dortmund Airport.

De vliegverbinding zal vanaf 16 juni tweemaal per week worden aangeboden. Passagiers kunnen dan op donderdag en zondag naar West-Hongarije reizen. 

Over Wizz Air

De snelgroeiende lagekostenmaatschappij exploiteert een moderne vloot van 149 Airbus A320's, A321's, A320neo's en A321neo's met een gemiddelde leeftijd van vijf jaar. Onlangs nog heeft het ratingbureau https://www.airlineratings.com Wizz Air uitgeroepen tot een van de tien veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.