Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Dortmund ontvangt prijs

Dortmund luchthaven beste Duitse Eurowings-station, 3e plaats op Europese ranglijst

Dtm eurowings station award
Dortmund Airport honoured as the best German Eurowings station // Guido Miletic (right) and Nicole Kompa (left) accept the award on behalf of Eurowings Base Eurowings Base Manager Michael Fanto (centre).| ©Flughafen Dortmund

Dortmund luchthaven versloeg met succes de concurrentie en werd uitgeroepen tot het beste Duitse Eurowings-station door de Eurowings Station Award. In een algemene vergelijking wist de luchthaven zich te positioneren achter Salzburg en Graz en is daarmee het op twee na beste Eurowings-station in Europa. In totaal werden 37 luchthavens die voor Eurowings werken meegenomen in de evaluatie.

Als onderdeel van de prijs beoordeelde de luchtvaartmaatschappij de deelnemende stations op geselecteerde aspecten. Op deze manier wil Eurowings een uitstekende samenwerking met partnerluchthavens belonen en tegelijkertijd een stimulans geven voor voortdurende verbetering. De ranglijst was onder andere gebaseerd op de criteria punctualiteit, procesbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Michael Fanto, Eurowings Base Manager in Dortmund, is enthousiast: "Het maakt me ongelooflijk trots en onderstreept enerzijds de uitstekende prestaties van het hele operationele team op de locatie en anderzijds dat Eurowings het uitstekend doet in DTM." De luchthaven sprong er vooral uit op het gebied van klanttevredenheid. Geen enkel ander station kan Dortmund luchthaven in deze categorie overtreffen. Guido Miletic, Hoofd Airport Services + Marketing & Sales, en Nicole Kompa, Hoofd Passenger Handling, namen de prijs namens alle betrokkenen in ontvangst uit handen van Michael Fanto.

De luchthaven van Dortmund is niet alleen een station van Eurowings, maar fungeert ook als basis, wat betekent dat de luchtvaartmaatschappij momenteel twee vliegtuigen gestationeerd heeft in Dortmund. Naast de al lang bestaande routes naar München en Palma de Mallorca vliegt Eurowings momenteel naar acht andere bestemmingen vanaf Dortmund: Split, Rhodos, Heraklion, Kavala, Thessaloniki, Catania, Málaga en Alicante.