Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Eerste vlucht naar Yerevan gelanceerd

Wizz Air vliegt non-stop van Dortmund naar Armenië op zondag en woensdag

Dtm 20230430 erstflug jerewan jl04
Dortmund Airport | © Hans Juergen Landes

Op zondag 30 april 2023 steeg de Hongaarse luchtvaartmaatschappij Wizz Air voor het eerst op van Dortmund naar Yerevan. Guido Miletic, hoofd Airport Services en Marketing & Sales van de luchthaven van Dortmund, verwelkomde de bemanning op het platform.

Met ongeveer 1,2 miljoen inwoners is de Armeense hoofdstad het economische, culturele en wetenschappelijke centrum van het land en biedt haar bezoekers een breed scala aan bezienswaardigheden en dingen om te doen - van spannende museumbezoeken tot een ontspannende wandeling door het park.

"We zijn erg enthousiast over onze eerste vlucht van Dortmund naar Jerevan.

Deze nieuwe route verbindt deze twee bruisende steden en creëert nieuwe mogelijkheden voor zaken, toerisme en culturele uitwisseling", aldus Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager Wizz Air. "Deze nieuwe route vertegenwoordigt onze inzet om ons routenetwerk uit te breiden en onze passagiers meer manieren te bieden om de wereld te ontdekken."

Guido Miletic is ook blij "dat Wizz Air nog een bestemming toevoegt aan de dienst van Dortmund met Yerevan, waardoor Dortmund in het zomerseizoen met in totaal 14 landen wordt verbonden."