Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Groeiend aanbod vluchten naar Mallorca

Vanaf de zomer 2024 met Condor naar Palma 

Condor a320 sunshine 0
A320 Sunshine |© Condor

Mallorca-fans opgelet: Vanaf de zomer van 2024 vliegt er een andere luchtvaartmaatschappij van Dortmund naar het eiland van de Balearen. Met de start van de zomervakantie in Noordrijn-Westfalen vliegt de Duitse luchtvaartmaatschappij Condor voortaan drie keer per week op maandag, donderdag en zaterdag op het populaire traject naar Palma de Mallorca. De vluchten zullen worden uitgevoerd door een Airbus 320 met een capaciteit van maximaal 180 passagiers.

"De verbinding met Palma is al jaren erg populair", vertelt Guido Miletic, hoofd Airport Services + Marketing & Sales. "Het is daarom des te fijner dat het aanbod volgend jaar verder wordt uitgebreid met de vakantievluchten van Condor. De extra vluchten vullen het bestaande aanbod aan en bieden onze reizigers nog meer keuze en flexibiliteit bij het plannen van hun vakantie," voegt Miletic toe. Condor behoort tot de grootste luchtvaartmaatschappijen voor vakanties ter wereld. Het nieuwe vluchtaanbod zal de verscheidenheid aan luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven verder vergroten en de aantrekkelijkheid van de locatie versterken.

Palma de Mallorca - het Spaanse eiland in de Middellandse Zee is al lang een van de top-bestemmingen van Dortmund Airport, het hele jaar door. Als grootste eiland van Spanje maakt Mallorca indruk met zijn diversiteit en is het een populaire bestemming voor cultuurliefhebbers, actieve vakantiegangers en strandliefhebbers. Na Eurowings en Ryanair is Condor de derde luchtvaartmaatschappij die vanaf Dortmund naar de populaire bestemming vliegt.

Tickets kunnen nu worden geboekt via Condor