Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Met een nieuw vluchtschema in de zomer

43 bestemmingen vanaf Dortmund

Sommerziele 2023 dortmund airport

Dortmund Airport is op zondag 26 maart 2023 begonnen aan haar zomerseizoen en biedt vluchten aan naar in totaal 43 bestemmingen in 22 landen. Cultuur, natuur of ontspanning - er is voor elk wat wils in het gevarieerde aanbod van bestemmingen.

Wie verlangt naar zon, strand en zee kan bijvoorbeeld kiezen tussen bestemmingen in Spanje (Alicante/Malaga/Palma de Mallorca), Griekenland (Kreta/Rhodos/Thessaloniki) of aan de Zwarte Zeekust (Varna/Zonguldak).

Ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken. De regio's rond Antalya, Catania (Sicilië) of Olsztyn-Mazury in Polen staan bekend om hun adembenemende landschap.

Dortmund Airport is ook een goede keuze voor citytrips. Londen, Rome, Porto of het nieuwe aanbod - Jerevan bieden hun bezoekers culturele hoogtepunten en onvergetelijke indrukken.

"We zijn verheugd dat we onze passagiers ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod aan bestemmingen kunnen bieden", zegt directeur Ludger van Bebber van Dortmund Airport. "We zijn ervan overtuigd dat er voor elk wat wils is en wensen onze passagiers een plezierige reis."

Alle vluchtbestemmingen en boekingsmogelijkheden vindt u op de website van de luchthaven van Dortmund.