Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Rechtstreekse vluchten naar Armenië

Nieuwe reisbestemming: Jerevan

Dtm wizzair flieger auf dem vorfeld

Goed nieuws voor vakantiegangers: In de zomer kunnen ze kiezen voor een andere bestemming vanuit Dortmund. Wizz Air heeft aangekondigd dat het vanaf 29 april een rechtstreekse vlucht naar Jerevan zal aanbieden. Passagiers zullen dan twee keer per week vanaf Dortmund Airport naar de hoofdstad van Armenië kunnen vliegen: elke zondag en woensdag.

"We zijn verheugd dat we onze passagiers deze nieuwe, opwindende reisaanbieding kunnen aanbieden", aldus luchthavendirecteur Ludger van Bebber. "Het is altijd leuk om een ander land in onze portefeuille te verwelkomen", vervolgt van Bebber.

Jerevan wordt beschouwd als één van de oudste steden ter wereld. De stad staat eveneens bekend als Erevan en wordt ook wel "Pink City" genoemd. Veel van de historische gebouwen van de stad zijn namelijk opgetrokken uit de roze stenen van het omringende landschap, zodat de roze kleur het beeld van de miljoenenstad kenmerkt. Op deze vliegbestemming kunnen reizigers onder meer warme zomers en een fascinerend panoramisch uitzicht over de stad vanaf de watervallen van Jerevan verwachten.

Tickets voor de nieuwe vliegverbindingen kunnen nu al worden geboekt.