Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Start van het winterseizoen

Dortmund Airport introduceert wintervluchtschema

Bosporus bruecke istanbul dortmund airport
Bosporus Brücke in Istanbul © istock.com / Muhur

Op 29 oktober, met de overgang van zomer- naar wintertijd, wordt het wintervluchtschema ingevoerd op Dortmund Airport. Het winterseizoen, dat loopt tot maart volgend jaar, biedt reisliefhebbers uit Dortmund een breed aanbod aan bestemmingen. U kunt kiezen uit in totaal 38 bestemmingen in 20 verschillende landen.

Populaire routes naar Londen, Katowice of Palma de Mallorca zijn tijdens de wintermaanden ook meerdere keren per week opgenomen in het netwerk van trajecten. Even aantrekkelijke bestemmingen als Vilnius of Gdansk bieden een breed scala aan bezienswaardigheden en zijn dankzij hun sfeervolle kerstmarkten vooral van eind november tot begin januari het bezoeken waard. Voor reizigers die temperaturen met dubbele cijfers zoeken, bieden vluchten naar Izmir, Porto of Thessaloniki de meest veelbelovende vooruitzichten. Zeker het vermelden waard voor wintersporters zijn de tweewekelijkse vluchten naar Brasov. De indrukwekkende besneeuwde landschappen van de Karpaten bieden een schilderachtig winters decor en nodigen uit voor uitgebreide ski- en snowboardtochten.

Nieuwe vliegroutes tijdens de winter 

Meteen aan het begin van het seizoen introduceert Wizz Air nog een rechtstreekse verbinding vanaf Dortmund: Vanaf 30 oktober wordt Craiova als nieuwe bestemming toegevoegd aan het aanbod van bestemmingen van de luchthaven. Een ander hoogtepunt is de nieuwe verbinding met Sabiha Gökçen Airport in Istanbul. Vanaf 19 december kunnen passagiers uit Dortmund drie keer per week naar de Turkse metropool reizen met Pegasus Airlines.

Meer informatie en waardevolle tips voor komende reizen vinden geïnteresseerden in de digitale reisgidsen op de website van de luchthaven op https://www.dortmund-airport.de/reisefuehrer (helaas alleen beschikbaar in het Duits)