Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Wizz Air breidt routenetwerk uit

Nieuwe vliegverbinding van Dortmund naar Craiova vanaf 30/10/2023

Wizz air

Dortmund Airport kondigt met trots aan dat vluchten met Wizz Air van Dortmund naar Craiova, een fascinerende stad in het zuiden van Roemenië, zullen worden aangeboden vanaf 30 oktober 2023. Met de toevoeging van dit traject breidt Dortmund Airport zijn routenetwerk uit en biedt het passagiers de mogelijkheid om een veelzijdige bestemming te ontdekken. Wizz Air is van plan om het traject twee keer per week aan te bieden, waarmee het zijn aanwezigheid in Roemenië versterkt met zijn negende bestemming in het land.

Craiova, een charmant stadje in het zuiden van Roemenië, ligt in het drielandenpunt tussen Servië en Bulgarije. De geschiedenis en het culturele erfgoed van deze regio maken Craiova tot een fascinerende plek voor bezoekers van over de hele wereld. De stad biedt een verscheidenheid aan bezienswaardigheden, waaronder historische gebouwen, musea, parken en nog veel meer. Of u nu interesse hebt in de fascinerende geschiedenis, de plaatselijke tradities en gebruiken wilt leren kennen of de prachtige natuur van de omgeving wilt verkennen, Craiova heeft voor elk wat wils.

"We zijn verheugd dat we onze passagiers deze veelzijdige bestemming kunnen aanbieden," zei Ludger van Bebber, algemeen directeur van Dortmund Airport. "Craiova is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en een unieke cultuur. De nieuwe vluchten vanuit Dortmund bieden onze passagiers geweldige mogelijkheden om deze spannende bestemming te ontdekken."

De introductie van de vluchtverbinding van Dortmund naar Craiova bevestigt de inzet van Dortmund Airport om zijn passagiers een ruime keuze aan bestemmingen te bieden en tegelijkertijd de toegang tot opkomende steden in Europa te vergemakkelijken. Met een groeiend routenetwerk en een groot aantal bestemmingen helpt Dortmund Airport de aantrekkelijkheid van de regio verder te vergroten en het luchtverkeer in Noordrijn-Westfalen te versterken.

U kunt vluchten naar Craiova boeken op onze website of op wizzair.com.