Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Groeiend aantal vluchten naar Istanbul 

Pegasus voert frequentie op Dortmund Airport op 

Skyline istanbul dortmund airport
Skyline von Istanbul © Avigator Fortuner / shutterstock.com

Pegasus Airlines bereidt zich voor op het zomerseizoen en breidt haar vluchtaanbod op Dortmund Airport verder uit vanaf 1 april 2024. De Turkse lagekostenmaatschappij voegde de route van Dortmund naar Sabiha Gökçen Airport in Istanbul pas half december toe aan haar netwerk van bestemmingen. Vanwege de hoge bezettingsgraad is nu besloten om het aantal wekelijkse vluchten heen en terug te verhogen van drie naar vijf.

Pegasus vliegt momenteel elke dinsdag, donderdag en zondag. Vanaf april kunnen passagiers ook op woensdag en vrijdag naar de Bosporus reizen. “De vraag overtreft ruimschoots onze verwachtingen. We zijn dan ook blij dat we samen met Pegasus snel kunnen inspelen op de toegenomen vraag," zegt Guido Miletic, hoofd Airport Services + Marketing & Sales. "De uitgebreide capaciteit vergroot niet alleen de flexibiliteit voor reizen tussen Dortmund en Istanbul. Dit geeft ons ook meer speelruimte bij het plannen van mogelijke aansluitende vluchten," vervolgt Guido Miletic.

De Turkse metropool is een populaire bestemming voor vakantiegangers, binnenlandse reizigers en zakenreizigers en fungeert ook als een belangrijk economisch en toeristisch knooppunt tussen Europa en Azië. Met een uitgebreid routenetwerk verbindt Pegasus Istanbul met meer dan 130 andere bestemmingen in 50 verschillende landen.

Het uitgebreide aanbod kan nu worden geboekt via Pegaus en de website van de luchthaven.