Begin van de pagina
Service-gebied
Servicemenu
Hoofdinhoudsgebied

Pegasus verhoogt de vluchtfrequentie

Dagelijkse vluchten van Dortmund naar Istanbul

Skyline istanbul dortmund airport
Skyline von Istanbul © Avigator Fortuner / shutterstock.com

De Turkse luchtvaartmaatschappij Pegasus Airlines breidt het aantal vluchten van Dortmund Airport naar Sabiha Gökçen Airport in Istanbul verder uit. Na de introductie van de route in december vorig jaar werd het aantal wekelijkse vertrekken verhoogd van drie naar vijf bij de start van de zomerdienstregeling in april. De lagekostenmaatschappij verhoogt nu opnieuw de frequentie in het hoogseizoen, met dagelijkse vluchten tussen Dortmund en de Turkse metropool vanaf 2 juli 2024.

Guido Miletic, hoofd Airport Services + Marketing & Sales, is blij met de aankondiging van de luchtvaartmaatschappij: "We zijn erg verheugd met het extra aanbod van Pegasus. De verbinding met Istanbul was al lang een wens en we zijn des te blijer dat deze populaire bestemming nu nog flexibeler bereikbaar is." Met deze verbinding biedt Dortmund Airport niet alleen toegang tot een van de populairste toeristische bestemmingen, maar ook tot een aantal andere aantrekkelijke bestemmingen via de hub Sabiha Gökçen.

Het uitgebreide vluchtaanbod kan nu al worden geboekt via Pegasus en de website van de luchthaven en is in eerste instantie geldig tot het einde van het huidige zomervluchtschema.